HONDA CR-V. DET BEDSTE AF ALLE VERDENER.

Frækt, dynamisk design kombineres med imponerende meget plads og innovative funktioner, som hjælper dig med at gøre flere nye ting i din CR-V. Og nu er den nye 1,6 i-DTEC diesel her – en endnu mere brændstofeffektiv model, som er overkommelig i pris, og som har den laveste CO2-udledning i sin klasse. Så hvorfor ikke udforske hele udvalget nu?

SCROLL NED FOR AT GÅ PÅ OPDAGELSE

Der er en grund til, at CR-V er så smuk

Flottere, elegant og mere strømlinet med et længere tag, en fladere underside og slankere hjulkasser. Det nye design gør CR-V mere aerodynamisk end nogen anden bil i klassen, så du bruger mindre tid og færre penge på at fylde brændstof på og mere tid og flere penge på de ting, du holder af.

Læs mere om CR-V motor og ydeevne

KØR DET BEDSTE AF ALLE VERDENER

På den ene side er CR-V'en adræt og nem at køre som en bil, med en enestående ydeevne og brændstofeffektivitet. På den anden side har den en højere førerposition som i en SUV med et bredere udsyn, så du trygt og sikkert kan skifte vejbane.

Læs mere om CR-V motor og ydeevne

Kør en bil, der føles som skræddersyet til dig

Foran i CR-V gør den gode benplads og materialerne af høj kvalitet at du føler dig velkommen og omgivet af luksus. Og for at give dig fornemmelsen af, at den er som støbt til dig personligt, kan du nu endnu nemmere indstille førersædet til den foretrukne position - blot tryk på en knap, så hentes indstillingerne fra førersædehukommelsen*.

* For oplysninger om hvilke modeller, disse funktioner fås til, henvises til specifikationerne

Se, hvordan forsæderne er ekstra sikre

Du føler dig i kontrol, når du har hvad du skal bruge, lige der hvor du skal bruge det

Du ved, hvor vigtigt dette er, hvis du nogensinde har lavet middag til 10 personer. Derfor har vi placeret betjeningsknapperne lige der hvor det er allermest naturlig - lige ved dine fingerspidser. Du kan bruge dem til at interagere med i-MID-skærmen, som giver dig en god oversigt over informationer, eller endda til at vise dine yndlingsbilleder, så du har mere at smile ad.

Se, hvordan i-MID-skærmen fungerer

Velkommen til dit fristed i en travl verden

Vi har kombineret ekstra dørtætningslister med støjabsorberende stof, så der er mere stille i CR-V. Du kan endda indstille klimaet til "forfriskende" på førersædet, selvom din passager foretrækker "behageligt" - der er to klimazoner med individuel indstilling af temperatur, som derefter opretholdes automatisk.

Læs mere om, hvordan der er mere stille i CR-V

Nyd turen med din familie, uden at sidde lårene af hinanden

For at give mere plads til småsnak, spisning og afslapning på bagsædet, har vi formet dørenes kurver så de drejer udad og du dermed sidder tættere på siderne. Fordi du kan hvile armen på det brede, polstrede armlæn og læne sæderne tilbage til sofaposition, opfordrer CR-V til at læne sig tilbage og slappe af.

Børn og en hobby kræver tonsvis af plads.

Vi har konstrueret bagagerummet i CR-V, så det er større end i nogen anden bil i klassen (stort nok til tre store kufferter). Hvis du skal bruge endnu mere plads, trækker du bare i håndtaget i bagagerummet, så nedfældes bagsæderne i én jævn bevægelse - du skal ikke engang afmontere nakkestøtterne. Men det er ikke alt, bagsmækken lukker også automatisk* med et tryk på en knap. Det gør det til en smal sag at pakke bilen, selv når du skal holde styr på et uroligt lille barn imens.

* For oplysninger om hvilke modeller, disse funktioner fås til, henvises til specifikationerne.

Se, hvad du også kan få plads til i bagagerummet

Det kan være en udfordring at bakke ind i smalle områder

I CR-V vippes sidespejlene lidt*, når du sætter den i bakgear: En lille ændring, der giver dig et meget bedre udsyn over det, der er bag dig. For at gøre det endnu nemmere at parkere giver parkeringsassistenten* dig "øjne i nakken" via et bakkamera. Så kan du bakke let og elegant, selv med publikum.

* For oplysninger om hvilke modeller, disse funktioner fås til, henvises til specifikationerne.

Læs mere om, hvordan CR-V gør det lettere og mere sikkert at køre

Stejle skråninger, skarpe hjørner og kørsel i glatføre: Du forbliver sikker

CR-V's VSA-system (Vehicle Stability Assist) samler flere avancerede køresystemer, som er med til at gøre vejen sikrere og dig mere rolig. Samtidigt arbejder det elektroniske 4WD sammen med den bevægelsesaktive elektriske servostyring, så det bliver ubesværet at køre.

Læs mere om CR-V's andre køresystemer

BRUG MERE PÅ SJOV END PÅ AT FYLDE TANKEN OP

Når du trykker på Econ-knappen, ændrer CR-V'en systemerne for at give dig en fremragende brændstoføkonomi. Miljømåleren viser dig faktisk, når du kører økonomisk, så du lærer at gøre det oftere. Og nu giver den nye 1,6 i-DTEC model dig også den laveste CO2-udledning i sin klasse (fra kun 119 g/km)*. Alt dette resulterer i færre optankninger – og en renere samvittighed.

*De viste udledningstal er for 1,6 i-DTEC Elegance modellen med manuel gearkasse og tohjulstræk. EU-testtal til sammenligning – afspejler muligvis ikke virkelige køreresultater.

Læs mere omCR-V’s brændstofseffektivitet

Kør med ro i sindet på alle ture i din CR-V

Vores biler er kendt for deres pålidelighed. Vi vil jo hellere have, at du nyder at køre i dem end at du skal bekymre dig om reparationer. Hver eneste del, vi konstruerer, bygges specifikt til Honda, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Det er f.eks. de små riller på stemplerne i CR-V, som gør, at olien kan bevæge sig rundt med mindre slid.

Det er blot en lille detalje, men den arbejder sammen med dusinvis af andre for at skabe en smuk, effektiv, sikker og behagelig bil, der er designet til at gøre dig glad.

Tak fordi du tog en virtuel prøvetur

Hvorfor ikke tage en rigtig prøvetur i den nye cr-v?