Skip to content

Rummelig, smukt designet og ekstremt kraftfuld, men stadig kompakt, brændstofeffektiv og mere overkommelig i pris – den nye CR-V 1,6 i-DTEC diesel udfordrer alt det, du ved om SUV'er. Og den kommer fra en serie af CR-V'er, som altid har gjort netop det.

Tilbage i 1990'erne, da SUV'er var et nyt koncept, ville folk have mere end bare en sporty bil, som kunne køre både på vej og i terræn.

Den skulle også både kunne bruges til at køre børnene i skole og til de længere ture. Således kom den originale CR-V til verden.

Siden dengang har vi forbedret CR-V'en med hver ny generation, helt op til det fantastiske nye design af denne nyeste dieselmodel, som har en fremragende brændstoføkonomi og CO2-udledningsniveauer, der er førende i sin klasse.

more

1. GENERATION 1997-2001

CR-V'en blev oprindeligt lanceret på Tokyo Motor Show i 1995 og var en af verdens første moderne "soft road" firhjulstrukne SUV'er, som primært var udviklet til kørsel på landevejen, men som havde et SUV-look.

Kunderne var vilde med kombinationen af brændstofeffektivitet, firhjulstræk, rummelighed, alsidigt interiør, Hondas pålidelighed og det generøse udvalg af udstyr.

Og i 1997 blev CR-V'en Europas mest solgte benzindrevne SUV.

more

2. GENERATION 2001 - 2006

Med den første CR-V som udgangspunkt tilføjede vi en mere fræk stil og en enestående brændstoføkonomi – og den nye CR-V blev lovprist for sin praktiske alsidighed. Vi satte også nye standarder for segmentet:

  • Forbedring af interiøret for at skabe plads på et niveau, der var førende i klassen.
  • Første gang modellen blev tilbudt med dieselmotor.
  • Udvikling af vores eget "bil mod bil"-kollisionstestprogram for at øge sikkerheden yderligere.
more

3. GENERATION 2006 - 2011

Der var blevet trængsel i SUV-segmentet, og alligevel hjalp vores erfaringer os med at blive ved med at udvikle nye ting.

Kunderne var nu på udkig efter en kompakt SUV af endnu højere kvalitet. 3. generation blev derfor kendetegnet ved endnu bedre håndtering og komfort og et mere luksuriøst interiør. Vi fortsatte med at inkorporere de eksisterende SUV-designelementer og bibeholdt det dynamiske, sporty udseende, som var så populært. Vi tilføjede dog en mere kurvet og personbillignende stil. Samtidig sikrede vi os, at CR-V'en forblev kompakt og dermed en af de mest manøvredygtige biler i sin klasse.

Vi introducerede også banebrydende teknologi, inklusive to systemer, som var unikke i dette segment: ACC (aktiv fartpilot) og CMBS (kollisionsbegrænsende bremsesystem), som bruger radar til at hjælpe dig med at holde sikker afstand til andre biler.

more

4. GENERATION 2011 - 2013

(2012 I EUROPA)

Den nyeste CR-V, resultatet af 17 års erfaring med udvikling af SUV'er i verdensklasse, er blevet lanceret. I dag er kunder i mere end 160 lande vilde med CR-V, og mere end 5 millioner mennesker verden over har købt den.

Og i 2013 lanceres så den nye Honda CR-V 1,6 i-DTEC diesel som supplement til denne evigt populære model.

Hvad bliver det næste?
Som altid fortsætter vi med at bygge CR-V lige her i Europa, inklusive den nye dieselmodel. Og vi vil også fortsat videreudvikle SUV'er ved at forbedre, forfine og bygge videre på alle nye CR-V'er for at skabe biler, der er en fornøjelse både at køre og at eje.

Hvorfor ikke selv opleve den nyeste Honda CR-V diesel? Tag en prøvetur i den nye 1,6 i-DTEC nu.

more
Tilbage til toppen