Skip to content

NÅR DU FØLER DIG SIKKER, ER ALT MULIGT

CR-V cross-section diagram
CR-V cross-section diagram
CR-V cross-section diagram
CR-V cross-section diagram
CR-V cross-section diagram

Når du føler dig sikker i din Honda, kan du nyde ydeevnen, pladsen og designet, som gør bilen ekstremt førervenlig. Det er derfor, vi mener, at sikkerhedssystemerne i din CR-V er så vigtige, og derfor vi altid arbejder på at beskytte dig og dine passagerer. Det gør vi således:

Scroll Down

5 stjerner i Euro NCAP

CR-V'en er blevet bedømt som en af de sikreste biler i Europa og har fået 5 stjerner i Euro NCAP. Dette system kigger på, hvor sikker bilen er for passagerer, børn og fodgængere. Og giver dig lidt ekstra tryghed. Men hvordan fik CR-V'en den bedømmelse?

Scroll Down

5 stjerner i Euro NCAP

Funktioner, der hjalp CR-V'en med at opnå topkarakter, inkluderer:

  • VSA (elektronisk stabiliseringssystem) med vejgrebsfunktion
  • MA-EPS (bevægelsesaktiv elektrisk servostyring)
  • TSA (anhængerstabilisering)
  • ABS (blokeringsfri bremser med nødstopsignal)
  • Avanceret karrosserikonstruktion
  • Fodgængerbeskyttelse
  • Airbags foran og i siden samt gardinairbags
  • Piskesmældsbeskyttelse
  • ISOFIX-punkter til montering af barnestol
Honda CR-V Honda CR-V Honda CR-V
Euro NCAP
Scroll Down
ADAS (Advanced Driver's Assist System pack) ADAS (Advanced Driver's Assist System pack) ADAS (Advanced Driver's Assist System pack)

Innovation, der beskytter dig

Et af CR-V'ens mest innovative sikkerhedssystemer er ADAS-pakken (avanceret førerassistance)*. Denne sikkerhedspakke kan hjælpe med at undgå kollisioner, særligt på lange ture, hvor føreren ofte bliver træt. Systemet bruger radar til at scanne efter genstande på vejen:

ACC (aktiv fartpilot)* sænker hastigheden, hvis du nærmer dig et køretøj, der kører langsommere end dig, og bremser blødt op, hvis det er nødvendigt. Når du igen har opnået en sikker afstand, genoptager den din oprindelige hastighed.

*Du kan finde flere oplysninger om, hvilke modeller disse og andre funktioner findes på, under Specifikationer

Scroll Down
CMBS (Collision Mitigation Braking System) CMBS (Collision Mitigation Braking System) CMBS (Collision Mitigation Braking System)

CMBS (kollisionsbegrænsende bremsesystem)* kan hjælpe dig med at undgå en kollision eller gøre en uundgåelig kollision meget mindre alvorlig. Systemet opfordrer dig til at bremse, hvis du kommer for tæt på noget på vejen, og bremser automatisk, hvis du ikke selv gør det.

LKAS (vognbaneassistent)* hjælper dig med at holde dig sikkert i vognbanen på motorvejen. Den "læser" de hvide striber på vejen og begynder at justere på rattet, hvis du afviger fra striberne, så du kan komme tilbage på rette spor.

Du kan læse mere om, hvordan CR-V'ens sikkerhedsfunktioner fungerer, under Udforsk

Du kan finde fyldestgørende oplysninger om, hvilke modeller der er udstyret med hvilke funktioner, under Priser og specifikationer

*Du kan finde flere oplysninger om, hvilke modeller disse og andre funktioner findes på, under Specifikationer

Book en prøvetur nu >>
LKAS (Lane Keeping Assist System)
Tilbage til toppen
Tilbage til toppen